Umrežimo se za promjene / Coming to Network together for change

Upozoravali smo i upozoravamo sve političke opcije da ne zaborave da i mi imamo pravo glasa. Pozivamo sve potrošače da glasaju, jer sada je ono vrijeme u kojem će se glas potrošača čuti!

Je li itko od onih koji pretendiraju formirati Vladu do sada u kampanji spomenuo potrošače, je li itko spomenuo nas skoro 3,5 mil. u Hrvatskoj ?

Ima li koja stranka u programu otvoriti Instituciju za zaštitu potrošača u kojem će raditi pravni stručnjaci koji će pomoći potrošačima?

Sve stranke govore o razvoju gospodarstva (bez potrošača ? , e pa ne bu išlo), jedino se Slobodna Hrvatska obraća potrošačima.

Na predstavljaju programa biračima 3. izborne jedinice u Varaždinu nositelj liste Slobodne Hrvatske, Danijel Galović je u svom beskompromisnom stilu, oštro, silovito i uvjerljivo, između ostalog je poručio:

“Došli smo pobijediti, a ne gubiti vrijeme. Dosta je ovrha, blokada, financijskog terora nad našim građanima - potrošačima.

Ispuniti ćemo sve što smo obećali!

Dosta nelegalnih RBA zadruga, dosta agencija za naplatu potraživanja.

Vadite ruke van iz naših džepova!

Idemo dalje, idemo do pobjede i hvala svima što vjerujete u nas!”

Govorili su još Branko Hleb koji je istaknuo da su do sada radili na ulici, a od sada će raditi u Saboru te Rajko Dondur  koji je rekao da je on živi primjer korupcije u pravosuđu i tu je da se protiv toga bori svim snagama.

Dubrovački
Međimurske novine
Net.hr
Regionalni plus